[Shila Alish] Download Mr Secret Admirer ebook – DOC and Kindle ePUB


  • 770
  • Mr Secret Admirer
  • Shila Alish
  • en
  • 04 November 2017
  • null

10 thoughts on “Mr Secret Admirer

  1. says:

    Sedikit boringhttplimauasamblogspotcom201311

  2. says:

    Emmbaca habis la novel ni but so sorry i don't like this storyGuess why? sebab cerita ni macam sama dengan cerita lain jugakSame as usualTak ada perubahan and i think tak kena kot dengan cita rasa sayaI hate the way Syed

  3. says:

    Admin recommended you all try baca buku ini yup novel ni agak banyak halaman utk dihabiskan tapi admin rasa it worth it so if you all nak try baca buku ini boleh dapatkan

  4. says:

    Esentral ebook

  5. says:

    35Jalan cerita ni agak lambat tapi pada saya ada part sangat menghiburkan jugaZureen bertugas sebagai jururawat peribadi Syed Redza mamat beku yg separuh lumpur akibat kemalangan kereta not permanentSyed Redza telah bertunang ngan

  6. says:

    Banyak sangat masalah dengan buku ini sehingga mengganggu bacaan Pada dasarnya ceritanya baik Seorang gadis manja

  7. says:

    Novel santai yg tidak memeningkan kepala utk memahami jln ceritanya mengisah Zureen yg bekerja sebagai jururawat peribadi kepada Syed Redza si mamat beku Syed Redza perlukan penjagaan seorang jururawat kerana dia tidak blh berjalan akibat kemalangan jiwanya yg tidak tenteram kerana dendam terhadap bekas tunangnya Syed Redza melayan Zureen dgn teruk kerana dia tidak mempercayai wanita lagi selepas kecewa dgn tunangnya yg tidak seti

  8. says:

    done this bookamik masa yg agak lama untuk menghabiskanhehhehebanyak faktor yg menyebabkan buku nie lambat abisto u all selamat membaca

  9. says:

    siapa yg berminat 2nd hand punya x termasuk kos posrm16

  10. says:

    Emm Tak dapat nak habiskan Sorry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shila Alish á 2 Review

Mr Secret Admirer

Cemburu apabila perhatian Zureen teralih kepada Dr Hazi Jiwanya mula kacau bilau tidak keruanPerubahan dua ratus peratus Syed Redza membuatkan Zureen kematian kata Daripada sikap yang suka mendengus dan membentak lelaki itu seolah olah cuba mencuri hatinya Akur dengan rasa yang serupa Zureen akhirnya memberi ruang dan peluang untuk membina bahagia bersamaNamun sebegitu mudahkah cinta mereka bersatu Dan mampukah Mr Secret Admirer memegang cintanya sehingga ke akhir waktu“Hanya Allah yang tahu apa niat aku Hanya Allah yang tahu betapa aku menderita kerana terpaksa berperang antara hati dan akal aku sendiri” Zuree. Novel santai yg tidak memeningkan kepala utk memahami jln ceritanya mengisah Zureen yg bekerja sebagai jururawat peribadi kepada Syed Redza si mamat beku Syed Redza perlukan penjagaan seorang jururawat kerana dia tidak blh berjalan akibat kemalangan jiwanya yg tidak tenteram kerana dendam terhadap bekas tunangnya Syed Redza melayan Zureen dgn teruk kerana dia tidak mempercayai wanita lagi selepas kecewa dgn tunangnya yg tidak setia Saya sangkakan MrSecret Admire dlm cerita ini adalah DrHazi abg angkat Zureen kerana dia mencintai Zureen dlm diam tetapi pada akhir cerita MrSecret Admire bagi Zureen adalah Syed Redza

Read & download ☆ PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free á Shila Alish

Kisah bermula apabila Zureen ditawarkan bekerja sebagai jururawat peribadi kepada seorang lelaki kacukan Arab Pakistan Syed Redza yang baru tersedar dari koma akibat kemalangan jalan raya Pekerjaan yang disangka mudah rupa rupanya serba mencabar apabila dia sering saja menjadi mangsa kemarahan dan sikap baran lelaki kepala batu ituDi pihak Syed Redzahatinya memegang kukuh sebuah dendam Kerana terlalu bencikan bekas tunangnya dia turut melempiaskan rasa yang serupa kepada Zureen Baginya perempuan semuanya sama semua tidak boleh dipercayai Sungguh hatinya benci“Aku dah jumpa ramai perempuan macam kau ni Depan bukan. Emmbaca habis la novel ni but so sorry i don t like this storyGuess why sebab cerita ni macam sama dengan cerita lain jugakSame as usualTak ada perubahan and i think tak kena kot dengan cita rasa sayaI hate the way Syed Redza yang terlalu King Control and i hate that Zureen yang terlalu lemah bagi saya laCerita dia just simple cuma konflik dalam pertunangan jeTapi kalau saya lebih suka konflik dialam perkahwinanAnd cita ni tak ada bahagian sweet2 or funny you knowLepas dia kahwin dengan Syed Redza storyline tamatAnd there s no konflik langsungbergaduh ke apa keAnd how can dia pegang tangan Syed Redza sedangkan dia bertudungI ask you this uestion i really hate that time and made me skip the page and continue another babAnd syed redza pun sng2 je pgang tangan diaSo dia tak mengelak langsung or tepisKalau dia betul2 dididik oleh umi dia untuk jaga pergaulanwalaupun darurat sekali pun or tak sengaja dia sepatutnya tepis betul tak ni tak dia macam biar jeTutup aurat tapi pegang lelaki macam tu boleh keHmmmsorry sisSaya tak suka novel ni so i give it 15 star onlySorry to says worst novel ever i have buy and saya rasa rugi sangat beli novel niSorry kalau sis terasa or kecil hatiBut saya mmg jujur saya tak suka novel ni

Free read Mr Secret Admirer

Main baik lagi tapi di belakang macam racun” – Syed RedzaKebencian Syed Redza yang tidak masuk akal itu membuatkan Zureen semakin tersepit Dia mahu melarikan diri sejauh mungkin namun kakinya dirantai dengan janji bersama Datin Raja Fatimah Dan kehadiran abang angkatnya DrHazi semakin menambahkan beban apabila pangkat ‘adik’ itu rupa rupanya sekadar di bibir Di hati lelaki itu tersirat makna yang lainnya makna yang jelas berbezaNamun apabila cinta dan rindu yang terpendam utuh mulai terancam ego seorang Mr Secret Admirer dicampak jauh ke tepi Dari rasa benci yang membuak tinggi hati Syed Redza disapa rasa. 35Jalan cerita ni agak lambat tapi pada saya ada part sangat menghiburkan jugaZureen bertugas sebagai jururawat peribadi Syed Redza mamat beku yg separuh lumpur akibat kemalangan kereta not permanentSyed Redza telah bertunang ngan Lisa tapi tali pertunangan tu tergantung kerana keadaan Syed Redza yg coma selepas kemalangan apabila sedar masih bergantung kepada pengunaan kerusi roda Tiada khabar bertahun dari tunangannya itu membuat seorang Redza baran beku dan sombong Sebabnya sebelum kemalangan pergaduhan besar happened btwn themSyed Redza pada awalnya amat membenci Zureen goes all out to make Zureen s life miserable kerana baginya perempuan semua samatak boleh dipercayaiWith advised from Doktor Hazi yg dlm diam mencintainya Zureen yg berputus asa terpaksa teruskan juga amanah yg diberikan oleh Datin Fatimah buat Redza Bukan sahaja mengubati physicalnya tapi juga hatinya yg luka Hari demi hari kesihatan Syed Redza semakin pulih dan bibit2 cinta began to spark between them hingga mengikat tali pertunangan antara merekaLagi beberapa bulan sebelum perkahwinan berlangsung si Lisa tu dtg menuntut janjihubungan Zureen dan Redza hampir terlerai gara2 si langau tu Apa yg di buat si langau tu Saya rasa kita hidup di zaman modern tapi perbuatan tu kenapa kuno sangatmasih ada lagi org muda bersifat begini Dapatkah mereka mengatasi masalah niSilapnya Redza adalah lambat memutuskan tali pertunangan ngan Lisa dan masih melayan Lisa walaupun pada awalnya acuh tak acuhSeperti novel2 yg lainhappy ending juga Ok buat bacaan santai tak heavy with plots or sakitkan otak