[Kontrol Histeria Books ] Free Reading online as TXT author Khrlhsym

Khrlhsym ✓ 4 Free read

G melangkau normaliti contohnya seperti saikopat seks keganasan taksub dan sebagainya Aw. 25 untuk Kontrol HisteriaAku dapat buku ini secara percuma sewaktu berada di reruai LejenFixi Dan aku dapat buku cetakan pertama Cetakan pertama kot Zaman zaman Lejen baru nak up Tambahan lagi buku ini ditulis oleh kumpulan penulis yang aku suka Penulis yang tulis di dalam Batu ketiga Dari Matahari Dan aku memang penggemar cerita cerita thrill dan kejam serta babak babak gore Angkat tangan tinggi ke atas dan goyang badan ke kanan dan kiriTapiBila disajikan dengan kisah kisah yang terlalu banyak sebegitu rupa aku jadi bosan dan muak Kekadang terfikir apa sebab dia membunuh dan kenapa tidak seperti punyai alasan kukuh dan berasas Dan sehinggakan aku boleh jadi suka kepada kisah yang kurang kejam di dalam buku ini yang mana aku rasa lebih realistikMungkin cukup sekali saja aku baca buku ini Kalau nak buat rujukan untuk babak gore untuk hasilkan buku mungkin bolehlah selak kejap kejapApa apa pun kalau kalian tak biasa baca buku yang kejam buku ni tak sesuai kot untuk korang Hihi Tapi kalau nak cuba sangat sangat dialu alukanPeace

characters Kontrol Histeria

Kontrol Histeria

As kontrol histeria anda disyorkan kepada pembaca yang normal dan berumur 18 tahun ke at. Antara karya yang memenuhi selera

Read & Download ↠ PDF, DOC, TXT or eBook ✓ Khrlhsym

Sebuah buku fiksyen daripada 23 penulis melawan arus kemasyarakatan dengan imaginasi yan. entah bila aku beli buku ni aku pun tak ingatlast week tetibe mood rajin mengemas rak buku aku jumpa buku ni misteri btolfuhh ngeri gak baceaku suke dengan kekejaman yang ditonjolkan dalam naskhah ni memang menjadi sadis psyco kejam nak termuntah pun ade ngeri kot membayangkan adengan2 die aku rase tngk cite psyco pn x ar sekejam nicuma ade sesetengah cerpen x seimbang macam ni untuk beberapa cerpen awal memang teruja sungguh aku baca tapi bile tengah2 masuk part sex bnyk tu da trn skit mood die seb baek da nak ujung tu naek balik mood sadis dien ada gak yg cm berulang2 kadang aku pn konpius sbb cm teringat lak cerkon creepyposta cm berkaitan lak silap aku gak pas bce creepyposta trs ambk buku nioverall not bad ar sbb mmg sadis gile n bnyk gak tak terduga dek akal


10 thoughts on “Kontrol Histeria

  1. says:

    Hampir semua tanggapan fikiran dan perasaan hamba tentang buku ini lebih menjurus kepada prejudis yang tentunya cenderung kepada keselesaan peribadi hamba sendiri Oleh itu hamba tidak merasa ingin menulis resensinya kerana ia semestinya tidak adil untuk orang lain yang punya pandangan berbeza dan mungkin tidak melihat buku ini dengan cara hamba So peace Namun jujur ini naskhah yang berani dan satu satunya sampai saat in

  2. says:

    entah bila aku beli buku ni aku pun tak ingatlast week tetibe mood rajin mengemas rak buku aku jumpa buku ni miste

  3. says:

    Bagai punya kuasa mengawal minda bawah sedar hingga menerobos mimpi mimpi aku tanpa kenal siang atau malam Kontrol Histeria ternyata berkeupayaan memanipulasi layar halimunan sepanjang bacaan Hanyir loya dan adakalanya seperti katalis bagi sua

  4. says:

    25 untuk Kontrol HisteriaAku dapat buku ini secara percuma sewaktu berada di reruai LejenFixi Dan aku dapat buku cetakan pertama Cetak

  5. says:

    Himpunan kispen kispen daripada penulis penulis yang power Konsep sisi hitam manusia yang super rare yang ingin diketengahk

  6. says:

    Bestnyaa baca buku niMaybe aku suka sebab ni genre feveret aku Dari cerita first sampai la cerita last aku rasa puas macam seorang saikopat yang baru bunuh2 cincang2 cucuk2 orang And rasa macam nak lagi je? Haha no offense laSetiap kisah yang diceritakan dalam buku ni ada keunikannya tersendiri Seriously rasa real So tahniah lah buat semua penulis2 dalam buku ni Korang ingat senang ke nak tulis moment2 ngeri mcm diorang tulis tu?

  7. says:

    dari start baca sampai dah khatam aku dah mula jadi saikopat aku dah mula rasa nak membunuh dan aku juga dah mula muntah h

  8. says:

    Antara karya yang memenuhi selera 😉

  9. says:

    Seperti membuat lawatan ke hospital yang dihuni manusia manusia dengan attitude maha transgresif Tidak ada yang menakutkan

  10. says:

    Ini buku 18PL Aku suka tapi kali pertama baca malam mimpi benda bukanbukan Dan aku memang halang anak sedara aku yang underage baca Risau dia pi buat demo pulak Kikikisemua penulis best ya amatttt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *